Persondata

Her finder du information om Willis Towers Watsons retningslinjer for håndtering af persondata.

Med Persondataforordningen er Willis Towers Watson forpligtiget til at indgå en databehandleraftale, der regulerer håndteringen af de data, som vi behandler efter vores kunders instruks og i deres interesse.

Databeskyttelsespolitik
Databeskyttelsespolitikken fastlægger de overordnede principper for, hvordan Willis Towers Watson indsamler, behandler og beskytter personoplysninger.

Du kan her læse Willis Towers Watsons Databeskyttelsespolitik (Click here for the English version)

Information til kunder
Willis Towers Watson indtager forskellige roller i relation til databehandling – alt afhængig af, om vi rådgiver enkeltpersoner eller virksomheder. I dokumenterne nedenfor finder du information om Willis Towers Watsons ansvar og roller.

Databehandling – virksomheder (Click here for the English version)
Databehandling – enkeltpersoner (Click here for the English version)

Indsigt i data
Ønsker du at få indsigt i eller berigtige de persondata, vi indsamler og opbevarer om dig, bedes du kontakte koncernadvokat Anne Patricia Rehlsdorph, der er dataansvarlig i Willis Towers Watson.

I din henvendelse bedes du oplyse dit fulde navn, din adresse og dine kontaktoplysninger og angive om henvendelsen vedrører dig selv eller en virksomhed. Du bedes yderligere oplyse, hvilken forbindelse du har til Willis Towers Watson og så specifikt som muligt beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om. 

Angiv gerne så mange oplysninger som muligt, der er relevante for din henvendelse, da det er en hjælp for os til at behandle din forespørgsel vedrørende persondata.

Du vil modtage en mail inden for to arbejdsdage, hvori vi bekræfter, at vi har modtaget din henvendelse. Herefter følger vi op for at få afklaret eventuelle spørgsmål.

Skriv til Willis Towers Watsons dataansvarlige