Historie

I mere end 30 år har Willis Towers Watson været igennem en rivende udvikling og er i dag det største forsikringsmæglerhus i Danmark med cirka 400 ansatte og fem kontorer fordelt over hele landet.

Assurandørgruppen
Willis Towers Watson er etableret i 1984 i Danmark under navnet Assurandørgruppen. Tre pionerer på et kontor i Randers blev over få år til otte kontorer i hele Danmark. I takt med at virksomheden voksede, blev de otte kontorer lagt sammen til fire store kontorer. Hermed samledes den fulde ekspertise og de rigtige kompetencer.

Skiftet til Willis International
I 1998 indledte Assurandørgruppen et samarbejde med den internationale forsikringsmæglerkoncern Willis Corroon Group, der købte 30 procent af aktierne. Året efter, i 1999, ændrede Willis Corroon Group navn på verdensplan til Willis Group Ltd., og samtidig ændrede Assurandørgruppen navn til Willis.

På New Yorks Fondsbørs
I 2001 blev Willis Group Ltd. registreret på New Yorks Fondsbørs. 
Willis Towers Watson er i dag repræsenteret med kontorer i mere end 120 lande.

Nuværende ejerforhold
I 2003 solgte interessentskabet i Danmark yderligere 55 procent af aktierne til Willis Group Ltd. Ejerforholdet er i dag et sameje mellem partnerkredsen i Danmark (15%) og hovedaktionæren Willis Towers Watson (85%).

5. januar 2016 fusionerede de to børsnoterede selskaber Willis og Towers Watson, og gruppen opererer i dag under navnet Willis Towers Watson. Selskabet er børsnoteret på NASDAQ i New York.