Willis Towers Watson donerer 10.000 beskyttelsesmasker

mandag d. 27. april, 2020

De danske kommuner arbejder målrettet på at sikre deres medarbejdere tilstrækkeligt med værnemidler mod corona-virus, og Willis Towers Watson har valgt at yde sit bidrag til den globale indsats for at begrænse smitten.

De danske kommuner arbejder målrettet på at sikre deres plejehjem, botilbud og hjemmepleje tilstrækkeligt med værnemidler som mundbind, visirer, håndsprit og engangskitler for at begrænse risikoen for spredning af corona-smitte. Det er ikke kun en vanskelig logistisk opgave at skaffe værnemidler i disse dage, men også en stor økonomisk udskrivning for det offentlige.

Willis Towers Watson har valgt at donere 10.000 beskyttelsesmasker til kommunernes fællesindkøb for at bidrage til den globale indsats for at bremse corona-virussen.

»Corona-krisen er den måske største krise, som verdenssamfundet nogensinde har stået over for i fredstid, og derfor er det helt afgørende, at alle yder en indsats for at standse sygdommens udbredelse. Vi har valgt at donere masker til kommunerne, fordi det er utroligt vigtigt at beskytte vores mest udsatte medborgere – og de offentligt ansatte, som hver dag udfører en beundringsværdig indsats for at hjælpe samfundets ældste til en behagelig tilværelse,« siger CEO Lars Gundorph fra Willis Towers Watson.

Maskerne er certificerede og bliver leveret af SOS Medco Denmark.