Uafhængig bankmægler viser vej til bedre finansielle løsninger

onsdag d. 20. juni, 2018

En gruppe tidligere medarbejdere fra den finansielle sektor har skabt virksomheden FinPro, der fungerer som uafhængig bankmægler for danske virksomheder. Willis Towers Watson har etableret et strategisk samarbejde med FinPro for at give sine kunder adgang til bedre, finansielle løsninger.

Af Martin Wex

Mange virksomheder ved reelt ikke, hvad de betaler for deres finansielle ydelser. Det er udgangspunktet for den nyetablerede virksomhed FinPro, der vil tilbyde uafhængig rådgivning til bankernes erhvervskunder – på samme måde, som Willis Towers Watson i mere end 30 år har rådgivet virksomheder på forsikrings- og pensionsområdet.

»Finansielle produkter er ekstremt komplekse og svære at gennemskue, og derfor er det kun de færreste virksomheder, der kan overskue mulighederne. Vi ønsker at drage nytte af de kompetencer, vi har opbygget gennem et langt arbejdsliv i den finansielle sektor, til at hjælpe større danske virksomheder med at navigere i markedet, så de får et godt overblik over mulighederne og opnår bedre og billigere finansielle løsninger,« siger partner Benjamin Feldman fra FinPro.

FinPro er en forkortelse for 'Financial Procurement', og virksomheden er blandt andre stiftet af de to tidligere Danske Bank-medarbejdere Benjamin Feldman og Thomas Høgh Jensen, der begge har mere end 10 års erfaring fra den finansielle sektor. FinPro arbejder ud fra en 'no cure – no pay'-model og tager sig derfor kun betalt, hvis de skaber besparelser eller forbedringer for kunden.

»Vi er helt uafhængige af bankerne og har derfor ikke specifikke produkter og ydelser, som vi gerne vil sælge til vores kunder. Vi står tværtimod 100 procent på vores kunders side og ønsker at skabe løsninger, der skaber mest mulig værdi for kunderne. Vi er overbeviste om, at næsten alle, større virksomheder kan have glæde af en uafhængig rådgiver på det finansielle område, og derfor har vi valgt en forretningsmodel, hvor vores indtjening er direkte afhængig af de resultater, vi skaber for vores kunder,« siger Benjamin Feldman.

Perfekt supplement
FinPro og Willis Towers Watson har etableret et strategisk samarbejde, der udvider det tilbud, Willis Towers Watson har til sine kunder.

»Vi ser store muligheder i samarbejdet og glæder os over, at vores helhedsorienterede risikorådgivning nu også omfatter finansielle ydelser. FinPro er som uafhængig bankmægler et perfekt supplement til vores rådgivning, og samarbejdet giver vores kunder en række strategiske fordele – ikke mindst helt kontante gevinster i form af yderligere optimeringer og besparelser,« siger Executive Vice President Torben Højlund fra Willis Towers Watson.

FinPros ydelser omfatter blandt andet:

  • Finansiering
  • Realkredit
  • Leasing
  • Cash Management
  • Valutaomvekslinger
  • Finansielle kontrakter
  • Garantier

Ring eller skriv til din faste kontaktperson i Willis Towers Watson, hvis du vil vide mere om, hvad FinPro kan gøre for dig og din virksomhed.

Læs mere på www.finpro.dk

martin.wex@willistowerswatson.com