Ny nordisk chef for Executive Compensation

onsdag d. 18. april, 2018

Piia Pilv er udpeget som Senior Director for Executive Compensation i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Af Martin Wex

Willis Towers Watson har udpeget Piia Pilv som Senior Director for Executive Compensation med særlig fokus på Danmark og de øvrige nordiske lande. Hun får dermed ansvaret for at rådgive danske og internationale virksomheder om aflønning af især den øverste ledelse.

Piia Pilv har mere end 20 års erfaring med udarbejdelse af løn- og bonusprogrammer i New York, Amsterdam og senest London, hvor hun har været Head of Executive Compensation i New Bridge Street (Aon Hewitt Group).

Hun er i dag anerkendt som en af de førende eksperter på sit felt, og Practice Leader David Elkjær fra Willis Towers Watson Danmark glæder sig til samarbejdet.

Innovative løsninger
»Piia Pilv er virkelig en kapacitet på sit område med en særlig evne til at skabe praktiske og innovative løsninger til selv de mest komplekse organisationer. Hun har et unikt indblik i det internationale arbejdsmarked og giver os helt nye muligheder for at servicere vores kunder i Danmark,« siger David Elkjær.

Piia Pilv glæder sig også til at blive en del af Willis Towers Watson og ser frem til de nye udfordringer.

»Jeg er meget begejstret for, at jeg kan være med til at gøre Willis Towers Watson til den foretrukne samarbejdspartner inden for Executive Compensation i Norden. Det nordiske marked er inde i en rivende udvikling, og jeg ser frem til at hjælpe vores kunder med at skabe skræddersyede løn- og bonusprogrammer,« siger Piia Pilv.

Kontakt David Elkjær via e-mail på david.elkjaer@willistowerswatson.com eller pr. telefon på 6038 0840 for at få mere at vide om, hvordan Willis Towers Watson kan skabe et skræddersyet aflønningsprogram til din virksomhed.

___

Piia Pilv

Erfaring

  • 2013 Head of Executive Compensation, New Bridge Street (Aon Hewitt Group)
  • 1996 EMEA Executive Compensation Practice Leader, Mercer

Uddannelse

  • MBA fra London Business School
  • BA in Economics fra Columbia University, New York