Middelfart bliver ny base for Willis Towers Watson

torsdag d. 22. juni, 2017

26. juni flytter Willis Towers Watson fra Odense til byen ved Lillebæltsbroen og etablerer et nyt regionalt kontor for Fyn og det sydlige Jylland.

Af Martin Wex

Willis Towers Watson forlader den fynske hovedstad, hvor virksomheden i mere end 25 år har haft til huse midt i byen, for at etablere sig længere mod vest. Valget er faldet på Middelfart på grund af byens strategisk gode placering midt i Syddanmark, nærheden til motorvejen, de gode parkeringsforhold og ikke mindst de flotte lokaler med udsigt over Lillebælt.

»Middelfart er i vores øjne det helt perfekte sted at etablere et nyt, regionalt kontor. Vi får enestående muligheder for at servicere vores kunder i hele det sydlige Danmark og kommer til at bo med den smukkeste udsigt, man kan forestille sig. Derfor glæder vi os utrolig meget til at flytte ind i vores nye lokaler,« siger forsikringsmægler og kontorleder Lars Frank Rerup fra Willis Towers Watson.

I alt 18 medarbejdere får fast arbejdsplads i lokalerne på Nyvang 16, hvor Willis Towers Watson kommer til at dele adresse med te- og kaffeleverandøren Jacob Douwe Egberts Professional.

Willis Towers Watson er Danmarks største forsikringsmægler med 450 medarbejdere på fem kontorer på tværs af Danmark og 40.000 medarbejdere på verdensplan. Willis Towers Watson formidler forsikringer og pensionsordninger til både private virksomheder og offentlige myndigheder i hele landet.

martin.wex@willistowerswatson.com