Nyheder

God start på året for pensionsopsparerne

Seniorliv fastholder de mest erfarne medarbejdere

Halvårsstatus på risikotrends 2019

Første kvartal 2019 har budt på markante stigninger på stort set alle aktiemarkeder, og det har givet de fleste pensionsopsparere et ualmindeligt godt afkast.

Seniorliv er et nyt seniorkoncept, der hjælper virksomheder med at fastholde seniormedarbejdere – og med at gøre arbejdspladsen attraktiv for de medarbejdere, der befinder sig i sidste fase af deres karriere.

Willis Towers Watson har gjort halvårsstatus på de mest dominerende trends i 2019 – konklusionen er, at de stadig er relevante at inddrage i organisationens risikostyring.
Afpresning af fødevarevirksomheder – kan det forsikres?

Det betaler sig at få en second opinion

Kundetilfredsheden sætter endnu engang rekord

I de seneste dage har man i nyhederne kunne læse om flere fødevarevirksomheder, der oplever forsøg på afpresning i form af trusler om kontaminering af fødevarer.

Willis Towers Watson gennemgår hvert år hundredevis af erstatningssager for at sikre, at syge eller tilskadekomne medarbejdere får deres berettigede erstatning. Det skabte i 2018 en merværdi for kunderne på 19 millioner kroner.

Tusindvis af medarbejdere fik personlig pensionsrådgivning af Willis Towers Watson i 2018, og deres feedback viser, at de er mere tilfredse end nogensinde før.
Implementering af cyberforsikringen er lige så vigtig som købet

Willis Towers Watson får nyt kontor i Aarhus

Dårligt år for pensionsopsparerne

En virksomhed opnår først den fulde værdi af sin cyberforsikring, når det medfølgende beredskab bliver indarbejdet i organisationens procedurer og i nøglemedarbejdernes bevidsthed – alligevel sker det ikke altid.

Fredag 22. marts er det store flyttedag for Willis Towers Watson i Aarhus, hvor vi får helt nyt kontor. Vi er klar til at byde velkommen i vores nye omgivelser fra mandag 25. marts, hvor vi tager de lyse og moderne lokaler i brug.

2018 gav negative afkast hos samtlige pensionsselskaber i et år med masser af uro på aktiemarkederne.
Nyt forskningsprojekt skal påvise effekten af at forebygge skader

3D-print stiller nye krav til byggeriets risikostyring

Hvem bærer risikoen, hvis jeres varer er gået tabt?

13 af landets kommuner er med i et nyt forskningsprojekt, der skal indsamle data om de skader, der opstår i kommuner, og belyse effekten af investeringerne i forebyggelse og forsikring.

3D-printteknologien tilfører en ny dimension til byggeriet og kan eliminere velkendte fejl, men byggebranchen skal samtidig være opmærksom på nye typer af risici, der opstår, når byggeriet baseres på 3D-print.

Et containerskib har mistet 300 containere under en storm i Nordsøen. Virksomheder, der er berørt af uheldet, bør tjekke, hvilket INCOTERM der er aftalt, for at se, hvem der bærer risikoen for tabte eller beskadigede varer.
1 2 3 4 5