Nyheder

Statsgaranteret erstatning ved NBCR-terror

Træning i arbejdstiden styrker medarbejdernes trivsel og virksomhedens forhandlingsposition

Selv en god ordning kan altid blive bedre

Folketinget har vedtaget en ny lov om terrorforsikring, der giver ret til erstatning ved terrorangreb med masseødelæggelsesvåben, hvis blot virksomheden har tegnet en brandforsikring.

Træningsprogrammet 2x7 minutter viser, at den forebyggende sundhedsindsats betaler sig. Efter medarbejderne er begyndt at træne i arbejdstiden, oplever de færre smerter og gør mindre brug af behandlingsforsikringen.

Scania har fået ny pensionsordning efter en udbudsrunde, der har skaffet bus- og lastbilsproducenten »overraskende mange« forbedringer.
Sommer er højsæson for skybrud

God start på året for pensionsopsparerne

Seniorliv fastholder de mest erfarne medarbejdere

Årets første skybrud ramte Danmark i maj – erfaringerne herfra og fra tidligere år viser, at det kræver opmærksomhed at undgå, at skybrud både belaster bygninger, inventar og forsikringspolicen.

Første kvartal 2019 har budt på markante stigninger på stort set alle aktiemarkeder, og det har givet de fleste pensionsopsparere et ualmindeligt godt afkast.

Seniorliv er et nyt seniorkoncept, der hjælper virksomheder med at fastholde seniormedarbejdere – og med at gøre arbejdspladsen attraktiv for de medarbejdere, der befinder sig i sidste fase af deres karriere.
Halvårsstatus på risikotrends 2019

Afpresning af fødevarevirksomheder – kan det forsikres?

Det betaler sig at få en second opinion

Willis Towers Watson har gjort halvårsstatus på de mest dominerende trends i 2019 – konklusionen er, at de stadig er relevante at inddrage i organisationens risikostyring.

I de seneste dage har man i nyhederne kunne læse om flere fødevarevirksomheder, der oplever forsøg på afpresning i form af trusler om kontaminering af fødevarer.

Willis Towers Watson gennemgår hvert år hundredevis af erstatningssager for at sikre, at syge eller tilskadekomne medarbejdere får deres berettigede erstatning. Det skabte i 2018 en merværdi for kunderne på 19 millioner kroner.
Kundetilfredsheden sætter endnu engang rekord

Implementering af cyberforsikringen er lige så vigtig som købet

Willis Towers Watson får nyt kontor i Aarhus

Tusindvis af medarbejdere fik personlig pensionsrådgivning af Willis Towers Watson i 2018, og deres feedback viser, at de er mere tilfredse end nogensinde før.

En virksomhed opnår først den fulde værdi af sin cyberforsikring, når det medfølgende beredskab bliver indarbejdet i organisationens procedurer og i nøglemedarbejdernes bevidsthed – alligevel sker det ikke altid.

Fredag 22. marts er det store flyttedag for Willis Towers Watson i Aarhus, hvor vi får helt nyt kontor. Vi er klar til at byde velkommen i vores nye omgivelser fra mandag 25. marts, hvor vi tager de lyse og moderne lokaler i brug.
1 2 3 4 5