Nyheder

Det betaler sig at få en second opinion

Kundetilfredsheden sætter endnu engang rekord

Implementering af cyberforsikringen er lige så vigtig som købet

Willis Towers Watson gennemgår hvert år hundredevis af erstatningssager for at sikre, at syge eller tilskadekomne medarbejdere får deres berettigede erstatning. Det skabte i 2018 en merværdi for kunderne på 18 millioner kroner.

Tusindvis af medarbejdere fik personlig pensionsrådgivning af Willis Towers Watson i 2018, og deres feedback viser, at de er mere tilfredse end nogensinde før.

En virksomhed opnår først den fulde værdi af sin cyberforsikring, når det medfølgende beredskab bliver indarbejdet i organisationens procedurer og i nøglemedarbejdernes bevidsthed – alligevel sker det ikke altid.
Willis Towers Watson får nyt kontor i Aarhus

Dårligt år for pensionsopsparerne

Nyt forskningsprojekt skal påvise effekten af at forebygge skader

Fredag 22. marts er det store flyttedag for Willis Towers Watson i Aarhus, hvor vi får helt nyt kontor. Vi er klar til at byde velkommen i vores nye omgivelser fra mandag den 25. marts, hvor vi tager de lyse og moderne lokaler i brug.

2018 gav negative afkast hos samtlige pensionsselskaber i et år med masser af uro på aktiemarkederne.

13 af landets kommuner er med i et nyt forskningsprojekt, der skal indsamle data om de skader, der opstår i kommuner, og belyse effekten af investeringerne i forebyggelse og forsikring.
3D-print stiller nye krav til byggeriets risikostyring

Hvem bærer risikoen, hvis jeres varer er gået tabt?

Medarbejdere skal være langtidsraske

3D-printteknologien tilfører en ny dimension til byggeriet og kan eliminere velkendte fejl, men byggebranchen skal samtidig være opmærksom på nye typer af risici, der opstår, når byggeriet baseres på 3D-print.

Et containerskib har mistet 300 containere under en storm i Nordsøen. Virksomheder, der er berørt af uheldet, bør tjekke, hvilket INCOTERM der er aftalt, for at se, hvem der bærer risikoen for tabte eller beskadigede varer.

Ringkøbing-Skjern Kommune samarbejder med det lokale erhvervsliv for at undgå nedslidning og sygemeldinger blandt medarbejderne. Willis Towers Watson er med i Projekt Langtidsrask, der omfatter syv vestjyske arbejdspladser.
16 millioner kroner i erstatning på tre år

Tre overordnede risikotrends i 2019

Udsigt til mere realistiske pensionsprognoser

Boligforeninger og ejendomsselskaber har siden 2015 fået udbetalt mere end 16 millioner kroner i erstatning for skader, som Willis Towers Watson har hjulpet med at behandle.

Ifølge Willis Towers Watsons eksperter fra afdelingen for Enterprise Risk Management vil især tre overordnede risici udfordre den strategiske risikohåndtering i danske organisationer i det nye år.

Pensionsselskaberne er klar med en ny beregningsmodel, der vil give et mere præcist billede af, hvor meget kunderne kan forvente at have til rådighed på pensioneringstidspunktet. Stort set alle vil opleve, at den nye prognose vil vise et lavere rådighedsbeløb end hidtil.
1 2 3 4 5