Ekstranet og bookingsystem

Vores ekstranet og bookingsystem er kun for eksisterende kunder hos Willis Towers Watson, der har indgået en aftale om at kunne benytte de to serviceydelser. Ønsker du, at din virksomhed og dens medarbejdere også skal have de fordele, som vores ekstranet og bookingsystem tilbyder, så kontakt din rådgiver eller mægler hos os.

Ekstranet
Vores ekstranet er et tilbud til alle vores kunder både under Human Capital & Benefit og Corporate Risk & Broking. Her kan du for eksempel læse om firmaets pensionsordning eller se hvilke vilkår, der eksisterer på jeres forsikringer.

Ekstranet

Booking af pensionsmøde
Med vores bookingsystem har du som medarbejder mulighed for at booke et møde med din pensionsrådgiver hos Willis Towers Watson. Hvis dit firma er tilmeldt ordningen, kan du få oplyst dit brugernavn og din adgangskode af den personaleansvarlige i din virksomhed.

Klik ind og se hvilke tider, der er tilgængelige for dig, og vælg den, der passer dig bedst. Du vil modtage en e-mail med bekræftelse på din booking samt en påmindelse dagen før dit møde med din pensionsrådgiver.

Bookingsystem