Willis Senior - få råd til pensionen

Willis Towers Watson har mange års erfaring i at rådgive og har igennem tiden hjulpet mange tusinde medarbejdere med deres pensionsopsparing. I Willis Senior sætter vi særligt fokus på medarbejderens pensionsopsparing.

Ved hjælp af personlig rådgivning og specielt udviklede regneværktøjer hjælper vi medarbejderen til at få det bedste grundlag for at sikre sin alderdom.

Størrelsen af renten
Størrelsen af medarbejderens pension er meget afhængig af hvilken rente, som han eller hun opnår på sin opsparing. Forskellen mellem at få for eksempel 3 procent eller 4 procent i rente kan let løbe op i 1.000.000 kr. over et typisk opsparingsforløb. Derfor har Willis Senior stort fokus på dette aspekt.

Længere levetid
Også den øgede levetid har indflydelse på, hvad der bliver råd til som pensionist. I løbet af det seneste halve årti er levetiden for danskere over 60 år steget markant, og derfor skal opsparingen række i flere år, end vi hidtil har været vant til. Denne udvikling stiller større krav til opbygningen af pensionsformuen, og her kan Willis Senior hjælpe.

Købekraft og inflation
Endelig er der spørgsmålet omkring købekraften af medarbejderens opsparing. Inflationen er den store ukendte faktor, der kan ødelægge opsparingen. Vi kan ikke gøre noget ved inflationen, men vi kan gøre opmærksom på faren ved den og se på den i sammenhæng med, hvordan man placerer sin opsparing.