Nordisk pensionstjek – uden ekstra omkostninger

Få et uforpligtende kvalitets- og pristjek af jeres nordiske risikodækninger og pension. Willis Towers Watson garanterer de bedste priser og vilkår.

Willis Towers Watson er den førende pensionsmægler i Norden, og sammen med vores partnere i Sverige, Norge og Finland har vi lavet en løsning til virksomheder med selskaber i Norden, så vores kunder får de absolut bedste forhold lokalt og samtidig får central rapportering til hovedkontoret uden ekstra omkostninger. Dette er en absolut kvalitetssikring for enhver benefit- og compensations-interessent.

Lokal optimering eller Nordic Deal
Vi arbejder med to løsningsmodeller, der sikrer de bedste lokale priser og vilkår for de nordiske selskaber:

  • Lokal optimering: Ved hjælp af vores lokale ekspertise og købekraft, sørger vi for, at jeres nordiske risikodækninger og pension er optimeret, og placeret hos det forsikringsselskab, der tilbyder de bedste forhold ud fra jeres præferencer og krav. 
  • Nordic Deal: Jeres lokale priser beregnes ud fra det samlede antal medarbejdere i Norden. Man anvender samme forsikringsnetværk i landene, og danner samtidig en pulje, som giver mulighed for at få bonusoverskud tilbagebetalt.

Største pensionsmægler i Norden
Grundet vores førende markedsposition og købekraft i de nordiske lande, har vi valgt at tage del i risikoen for kunden ved at lave en ”no cure, no pay”-løsning.

Ved at gennemgå jeres eksisterende pension og risikodækninger i Norden, beviser vi erfaringsmæssigt, at vi enten kan forbedre jeres løsninger i form af bedre vilkår og yderligere dækninger uden ekstra omkostninger, eller opnå mulighed for direkte besparelse på præmierne.

No Cure, No Pay
Vi tilbyder en uforpligtende gennemgang af jeres nuværende løsninger for at vise, hvad en nordisk løsning kan betyde for dig og din virksomhed. 

For yderligere informationer eller et uforpligtende pensionstjek, er du velkommen til at kontakte Inge Brabrand.