De bedste løsninger for vores kunder samt økonomisk gevinst

Willis Towers Watson Human Capital & Benefit udnytter vores stærke kompetencer der, hvor de tilfører størst værdi for vores kunder. Med specialiserede, højtuddannede og dedikerede kompetencepersoner bidrager vi altid med høj faglig kvalitet og udvikling. Overordnet sikrer vi kontinuitet i en hverdag, som skal være indholdsrig, sjov og åben.

Enkelt og overskueligt
Pensions- og benefitordninger kan være yderst komplekse – vi ser det som en udfordring at gøre det enkelt og overskueligt. Helheden og sammenhængen er vigtig indenfor pensionsområdet, fleksible løngoder og rådgivning om bank og realkredit. Vi skaber klare professionelle beslutningsgrundlag for kunderne.

Velfærden er i højsædet og vi vil medvirke til at skabe en sund sjæl i en sund krop gennem vores løsninger inden for sundhedsområdet. Vi lever stadigt længere og skal sikre vores personlige værdier og en optimal udnyttelse af dem – også i de år, hvor vi ikke er aktive på arbejdsmarkedet. Vi har derfor også særlige kompetencer på seniorområdet.

Loyale og proaktive
Vi er loyale og handler uopfordret – alt med det formål at sikre vores kunder optimale løsninger og med en naturlig balance i alt, hvad vi foretager os.

Vores kundeansvarlige Client Advocates ® er din Trusted Advisor, der sikrer, at alt planlægges og struktureres optimalt, men også at du og din virksomhed udfordres på holdninger og nye initiativer til fortsat sikring af beslutninger. Intet er statisk og bliver det heller ikke fremadrettet.