Mergers and Acquisitions - opkøb og fusion

Willis Towers Watsons Mergers and Acquisitions-afdeling (M&A) rådgiver om risici og forsikring i forbindelse med transaktioner, for eksempel virksomhedsoverdragelse og andre situationer, hvor aktiver overdrages.

Et hold af internationale eksperter
Afdelingen består af et internationalt hold af eksperter med stor erfaring fra blandt andet investment banking, underwriting, advokatvirksomhed, miljøforskning, revisionsvirksomhed og forsikringsmægling.

Holdet dækker hele verden med lokal viden og indsigt, og eksperterne er geografisk placeret i UK, USA, Canada, Frankrig, Belgien, Tyskland, Norden, Spanien, Portugal, Italien, Holland, Hong Kong, Japan, Indien, Sydafrika, Brasilien, Singapore, Tyrkiet, Polen (Østeuropa) og Australien.

Vi vil skabe værdi for kunden
Vores mål er, at Willis Towers Watson M&A sørger for, at vores kunde får den rette rådgivning vedrørende transaktionen til rette tid, og derfor tilpasses vores rådgivning og services den konkrete transaktions individuelle forhold, så vores ydelser skaber mest mulig værdi for kunden.

Forsikringsløsninger skræddersyes til vores kunders behov og særlige forhold før, under og efter transaktionen. Vi tilbyder for eksempel at etablere:

  • Risk and Insurance Due Diligence (risiko- og forsikrings gennemgang opsummeret i en rapport).
  • Warranty and Indemnity Insurance (forsikring af brud på garanti- og erstatningsbestemmelser i virksomhedsoverdragelser).
  • Tax Liability Insurance (forsikring af udstående skattekrav).
  • Prospectus Liability Insurance (prospektansvarsforsikring) – i samarbejde med FINEX-afdelingen.
  • Litigation Buy-Out (forsikring af verserende retssager).
  • Environmental Insurances (miljøansvarsforsikring).

Vi har mulighed for at have en indikation klar indenfor 48 timer fra modtagelsen af basal risikoinformation.

Hvis du er involveret i ovennævnte transaktionstyper – eller forventer at blive det – er du velkommen til at kontakte os for en nærmere præsentation af vores ydelser, herunder hvordan vi skaber værdi for dig.