Globale forsikringsløsninger

Repræsenterer du en verdensomspændende virksomhed, eller har din virksomhed datterselskaber udenfor Danmark, så kan Willis Towers Watson være behjælpelig inden for risikostyring, forsikringsrådgivning og forsikringsindkøb.

Vi tror på, at de ressourcer, som er nødvendige for at skabe en tilfredsstillende international forsikringsløsning, skabes ved at kombinere et stærkt dansk team med eksperter fra Willis Towers Watson Global Ressources.

Willis Towers Watson har erfaringen
I Danmark beskæftiger vi ca. 40 specialister med særlige kompetencer inden for international forsikring, og på verdensplan er vi 20.000 medarbejdere i det samlede netværk.

Udvikling og administration af internationale forsikringsprogrammer kræver erfaring, teknisk viden og indsigt i særlige strukturer i forsikringsmarkedet.

Vi har en betragtelig erfaring inden for risikovurdering og -analyse samt udvikling og markedsføring af forsikringsprogrammer i såvel det danske som internationale forsikringsmarked. Eksisterende kunder med både komplekse forretningsprocesser og høje værdikoncentrationer er succesfuldt serviceret af Willis Towers Watson Global Accounts Practice teams i både Nærum og Aarhus.

Willis Towers Watson Global Accounts Practice vil være kendt for professionalisme, hurtighed og fleksibilitet.

Udarbejdelse af årsrapport
Som en del af vores service kan Willis Towers Watson udarbejde en årsrapport til virksomhedens ledelse. Årsrapporten indeholder status på virksomhedens forsikringsprogram, kommentarer til de enkelte forsikringsdækninger, uforsikrede risici, skadestatistik, forslag til skadeforebyggelse, markedsorientering m.v.