Ledige stillinger

Det er afgørende for Willis Towers Watson, at vores medarbejdere bestrider præcis den stilling, hvor den enkelte har sin spidskompetence og kan skabe mest værdi – både for vores kunder, i forhold til kolleger og for Willis Towers Watson generelt, men i høj grad også for sig selv.

For at sikre at din ansøgning håndteres på bedste vis, og at retningslinjerne i Persondataforordningen overholdes, er det vigtigt, at du sender din ansøgning via ’Apply’, som findes i linket for den stilling, du ønsker at søge. Til din orientering håndterer vi ikke ansøgninger, der sendes via e-mail, og de vil blive slettet uden yderligere behandling.

Har du lyst til at være en del af fremtiden i Willis Towers Watson, så kan du se de ledige stillinger på vores karriereportal. 

Ledige stillinger i Danmark

Har du problemer med at uploade din ansøgning og CV?
Prøv i stedet at brug Google Chrome som browser. Husk at trykke på 'Choose file' før du trykker på 'Save and Continue'. Kan du stadig ikke få lov til at gemme kan du kontakte sidse.lauesen@willistowerswatson.com.

Vi må ikke modtage ansøgninger og CV via e-mail. Mails modtaget med persondata (ansøgning og CV) vil blive slettet.

Uopfordret ansøgning
Ønsker du at søge uopfordret hos os, kan du gøre det ved at blive en del af Willis Towers Watsons Talent Network

Vi kigger løbende de ansøgninger igennem der kommer ind og vender tilbage, hvis der skulle opstå et job, der matcher dine kvalifikationer.