Karriere i Willis Towers Watson

Willis Towers Watson er en attraktiv arbejdsplads og tiltrækker helt naturligt de bedst kvalificerede medarbejdere.

Vores medarbejdere
Medarbejderne i Willis Towers Watson kommer fra mange forskellige brancher og uddannelsesretninger. Det bidrager positivt til vores videreudvikling og præger vores kompetenceprofil, der favner dybt og i hele erhvervslivets bredde fra den mindre erhvervsvirksomhed til den større, globale koncern og omfatter også den offentlige sektor med både stat, region og kommuner.

Vi lægger vægt på, at alle medarbejdere uanset niveau, anciennitet og placering deltager aktivt i vores virksomhedskultur og forstår, hvordan vi dagligt skaber værdi hos vores forskellige kunder.

Med en ubrudt vækst i mere end 25 år er Willis Towers Watson helt naturligt en virksomhed, hvor nye kolleger hele tiden kommer til.

Vores virksomhedskultur
Det er vigtigt, at du som ny og også eksisterende medarbejder føler dig godt tilpas i vores virksomhedskultur og ikke mindst bakker op om den i forhold til kunder og kolleger.

Det er ikke et tilfælde, at kunderne vælger Willis Towers Watson – og herigennem har gjort os til Danmarks største forsikringsmægler. Det privilegium værner vi om hver eneste gang og hver eneste dag.

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere ønsker at være en del af virksomhedens fremtid – så vi langt hen ad vejen ved, hvilke kompetencer og potentialer, vi har at gøre godt med i fremtiden.

Derfor er det vigtigt, at der er udviklingsmuligheder, og at man som medarbejdere ved, hvad der kræves af en, og hvilken plads man udfylder i helheden. Vi skal alle samme vej, for at vi kan nå vores mål.