Nyhedsarkiv

Obligatorisk tandforsikring i finanssektoren

Morgenseminar om Cyber Risk Management

»Jeg har fået så god rådgivning, at man tror, det er løgn«

Tandforsikring er blevet obligatorisk for medarbejdere omfattet af overenskomsten mellem Finansforbundet og FA.

Kom til morgenseminar om Cyber Risk Management, Private Pension Planning og Ansvarsfraskrivelser i salgs- og leveringsbetingelser.

Willis Towers Watson har som den eneste uvildige mægler socialrådgivere ansat til at hjælpe virksomheder ved sygdom og skade. 
17 skadesager gav 10,6 millioner kroner i ekstra erstatning

30 festlige år med forsikring og pension

Stifinder hjælper sygemeldte tilbage i arbejde

Et ekstra erstatningsbeløb på 10,6 millioner kroner til de forsikrede - det er resultatet af en samlet opgørelse af skaderådgivningen i 2016.

30 år er gået, siden Lars Gundorph og Kent Risvad i 1987 var med til at starte Assurandørgruppen - det skal fejres

Willis Towers Watson har sammen med PenSam gennemført et succesfuldt program til at fastholde langtidssyge PenSam-kunder i arbejde.
Når pensionsalderen stiger, følger rådgivningen med

Danske medarbejdere har ondt i livsstilen

Mange er usikre på økonomien som pensionist

Mange forsikringer stopper ved de 65 år – særligt dem, der er tegnet privat. En forsikringstager risikerer derfor ikke at være dækket i hele sit arbejdsliv. 

Det er svært at lave om på de dårlige vaner, men det er dér, der skal tages fat, hvis sundheden og trivslen skal forbedres i de danske virksomheder.

Kan vi blive i vores bolig? Kan vi beholde bilen? Har vi overhovedet mulighed for at rejse? Det er bare nogle af de spørgsmål, der presser sig på, når pensionsalderen nærmer sig. 
Ny mulighed for at spare mere op til pension

Når firmapensionen sendes til syn, bliver den ofte skiftet ud

Afkast på de finansielle markeder 2016

Overenskomstforhandlingerne er i gang, men allerede nu kan vi se, at reglerne for Fritvalgs Lønkontoen skaber en ny mulighed for at sætte endnu mere ind på pensionsopsparingen.

Konkurrencen på firmapensionsmarkedet har aldrig været større. Willis Towers Watson oplever stor villighed til at gå efter de bedste vilkår.

Flere begivenheder i løbet af 2016 så ud til at blive kritiske for markedsudviklingen - særligt tre store begivenheder gav investeringsfolk sved på panden.
1 2 3 4 5