Nyhedsarkiv

Det oversete sygefravær i danske virksomheder

Truslen fra cyberspace – og vejen til at begrænse risikoen

Obligatorisk tandforsikring i finanssektoren

Sygefraværet blandt fuldtidsansatte lønmodtagere i Danmark stiger og i forsøget på at nedbringe antallet af sygedage er det korte sygefravær blevet overset.

Virksomheder i hele verden er mere end nogensinde truet af cyberangreb – og intet tyder på, at truslen bliver mindre i fremtiden. Tværtimod.

Tandforsikring er blevet obligatorisk for medarbejdere omfattet af overenskomsten mellem Finansforbundet og FA.
Morgenseminar om Cyber Risk Management

»Jeg har fået så god rådgivning, at man tror, det er løgn«

17 skadesager gav 10,6 millioner kroner i ekstra erstatning

Kom til morgenseminar om Cyber Risk Management, Private Pension Planning og Ansvarsfraskrivelser i salgs- og leveringsbetingelser.

Willis Towers Watson har som den eneste uvildige mægler socialrådgivere ansat til at hjælpe virksomheder ved sygdom og skade. 

Et ekstra erstatningsbeløb på 10,6 millioner kroner til de forsikrede - det er resultatet af en samlet opgørelse af skaderådgivningen i 2016.
Stifinder hjælper sygemeldte tilbage i arbejde

Når pensionsalderen stiger, følger rådgivningen med

Danske medarbejdere har ondt i livsstilen

Willis Towers Watson har sammen med PenSam gennemført et succesfuldt program til at fastholde langtidssyge PenSam-kunder i arbejde.

Mange forsikringer stopper ved de 65 år – særligt dem, der er tegnet privat. En forsikringstager risikerer derfor ikke at være dækket i hele sit arbejdsliv. 

Det er svært at lave om på de dårlige vaner, men det er dér, der skal tages fat, hvis sundheden og trivslen skal forbedres i de danske virksomheder.
Mange er usikre på økonomien som pensionist

Ny mulighed for at spare mere op til pension

Når firmapensionen sendes til syn, bliver den ofte skiftet ud

Kan vi blive i vores bolig? Kan vi beholde bilen? Har vi overhovedet mulighed for at rejse? Det er bare nogle af de spørgsmål, der presser sig på, når pensionsalderen nærmer sig. 

Overenskomstforhandlingerne er i gang, men allerede nu kan vi se, at reglerne for Fritvalgs Lønkontoen skaber en ny mulighed for at sætte endnu mere ind på pensionsopsparingen.

Konkurrencen på firmapensionsmarkedet har aldrig været større. Willis Towers Watson oplever stor villighed til at gå efter de bedste vilkår.
1 2 3 4 5