Sundhedsseminar om kost og bevægelse

Sund kost og bevægelse forlænger livet og mindsker risikoen for at blive syg. Derfor er der god grund til at interessere sig for sin egen og sine medarbejderes helbred og livsstil.

Willis Towers Watson inviterer til sundhedsseminar om kost og bevægelse for at give indblik i, hvad man som arbejdsgiver kan gøre for at påvirke sine medarbejderes livsstil i en positiv retning – og skabe varige forbedringer.

Vi har inviteret træningsfysiolog Henrik Duer, der er vært på TV3-programmet ’Ekstremt fed – et år til at redde livet’ og forfatter til flere bøger om kost og bevægelse. Han vil dele ud af sine erfaringer fra de mange virksomheder, hvor han har motiveret medarbejderne til en sundere livsstil – og har været med til at skabe en fornyet arbejdsglæde og velvære.

Få overblik over medarbejdernes sundhedsudfordringer
På seminaret vil vi også præsentere Willis Towers Watsons LIFE-analyse, der giver virksomheden et komplet overblik over medarbejdernes samlede helbredstilstand – og indblik i, hvor der er behov for at gøre en særlig indsats for at øge medarbejdernes trivsel. Vi sætter denne dag særligt fokus på de redskaber, som LIFE-analysen giver virksomhederne, så de kan arbejde målrettet med kost og bevægelse.

Willis Towers Watson Danmark gennemførte i december 2016 en LIFE-analyse blandt sine egne medarbejdere, og vi kan derfor præsentere en aktuel case og fortælle, hvordan vi selv har håndteret de udfordringer, som analysen bragte frem i lyset.

Henrik Duer

Træningsfysiolog og personlig træner

  • Uddannet cand.scient. i idræt og kemi fra Københavns Universitet
  • Træner og vært på TV3-programmet 'Ekstremt fed – et år til at redde livet'
  • Fysisk træner for lands- og elitehold inden for roning, tennis, badminton og basketball
  • 20 års erfaring med vægttab og livsstilsændringer

Forfatter til bøgerne

  • Danskernes bedste vægttab (2016)
  • Tab 12 kg på 12 uger (2015)
  • Kuren til varigt vægttab (2014)