Seminar om genopretningsplaner

Mange kommuner har i dag så godt styr på deres beredskab, at der ligger udførlige planer klar til håndtering af alle former for hændelser – lige fra brand og oversvømmelse til cyberangreb og roskildesyge. Derfor er der også gode chancer for, at branden bliver slukket, vandet bliver pumpet væk, og at alle øvrige hændelser bliver håndteret hurtigt og professionelt.
Men hvad er næste skridt, når man først har fået styr på hændelsen? Hvad gør man så? Hvordan får man udbedret skaderne og vendt tilbage til daglig drift?

Kom hurtigt tilbage til daglig drift
De fleste beredskabsplaner har fokus på at standse selve hændelsen og indeholder derfor hverken råd eller vejledning om, hvordan man får genetableret det ødelagte halgulv, får genskabt de manglende data eller får vagtplanerne til at hænge sammen, når halvdelen af medarbejderne er sygemeldte. Derfor er der brug for genopretningsplaner (også kaldet business continuity- eller recovery-planer), der indeholder aftaler om acceptable nedetider og serviceniveauer – og klare instrukser om, hvordan man kommer tilbage til daglig drift.

Formiddagsseminar
Willis Towers Watson inviterer til formiddagsseminar for at give indblik i, hvordan man med en struktureret tilgang til genopretningsplaner kan skabe værdi for både kommune og borgere.

Seminaret omfatter:
• Præsentation af Business Continuity med udgangspunkt i Willis Towers Watsons tilgang og ISO-standarden
• Hvordan adskiller business continuity-planer sig fra andre beredskabsplaner?
• Hvad er værdien af business continuity- eller genopretningsplaner?
• Hvordan kan Business Continuity bruges i det offentlige?
• Casearbejde i grupper

Seminaret gennemføres hos Willis Towers Watson i Nærum nord for København. Oplægsholder er ERM-konsulent Sander Pedersen fra Willis Towers Watson.

Efter arrangementet vil der blive serveret en let frokost.

Arrangementet henvender sig til kommunale risikokoordinatorer og centerledere/chefer.

Det er gratis at deltage. Sidste frist for tilmelding er torsdag 31. august klokken 12.